Over Mart

Mart Kristiaan

Wie ik ben & wat ik doe
Al van jongs af aan ben ik geboeid door interieurs. Als je een ruimte binnenkomt, krijg je direct een bepaald gevoel. Of het nu gaat om een huis, een kantoor, een restaurant of een winkel. Als je wordt aangetrokken door een interieur, wil je hier graag meer tijd doorbrengen. Maar als dit niet zo is, dan wil je het liefst zo snel mogelijk weer weg. In 2018 besloot ik om het roer om te gooien. Na een loopbaan in de zorg, volgde ik mijn passie.  Nu creëer ik als interieurontwerper ruimtes waar mensen graag verblijven.

Als gediplomeerd interieurontwerper en -stylist help ik zowel particuliere als zakelijke klanten het optimale uit hun interieur te halen. Door het stellen van de juiste vragen breng ik samen met mijn klant in kaart waar het nieuwe interieur aan moet voldoen. Door de combinatie van de wensen van de klant, de juiste ontwerpkeuzes en mijn creativiteit als ontwerper, ontstaat er altijd een verrassend ontwerp. Het nieuwe interieur werk ik uit in 2D of 3D, zodat je precies weet hoe alle keuzes in de praktijk uitpakken.  

Mijn projecten variëren van groot tot klein. Bij een interieurontwerp werken we in een aantal weken toe naar een totaalplaatje. Inclusief de keuze van producten en materialen. Ondersteuning bij de uitvoering van het project is ook mogelijk. Bij een interieuradvies help ik je in 2 uur tijd om de juiste keuzes te maken voor je nieuwe interieur. Dit varieert van indeling tot kleuren en materialen. Voor Karwei en de vt wonen&design beurs geef ik korte en praktische interieuradviezen. Dus of je nu zit met een grote of een kleine interieurvraag, ik help je graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.  

Mijn beloftes als ontwerper

Welke voordelen heeft het werken met mij als ontwerper?
  • Benut elke ruimte optimaal
  • Verrassende oplossingen
  • In jouw stijl & sfeer
  • Altijd een concreet aankoopadvies
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek