Mart Kristiaan

Over Mart Kristiaan

Na 12 jaar als hulpverlener en manager in de zorg te hebben gewerkt, ging ik in 2018 mijn droom achterna. Ik wilde het helpen van mensen combineren met mijn liefde voor interieur. Na het volgen van diverse opleidingen, heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Interieur

Al van jongs af aan heb ik een passie voor interieur. Interieur is emotie. En zowel bij het verkopen van een huis als je thuis voelen in je eigen interieur speelt emotie een belangrijke rol. Ik hou ervan om in mijn werk als vastgoedstylist en interieurontwerper de juiste snaar te raken.

Professioneel

Om al mijn klanten een professioneel resultaat te garanderen heb ik diverse opleidingen gevolgd. Aan de Interieuracademie heb ik de opleidingen Binnenhuisarchitectuur, Interieurstyling en Interieurfotografie succesvol afgerond. Mijn opleiding tot vastgoedstylist heb ik gevolgd bij House of KIKI (bekend van de RTL-programma’s Uitstel van Executie en TV Makelaar). Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Interieurontwerp

Naast verkoopstylist ben ik ook gediplomeerd interieurontwerper. Ik ben erin gespecialiseerd om het maximale uit elke ruimte te halen en de persoonlijkheid van de bewoner(s) terug te laten komen in het interieur. Met een professioneel interieurontwerp wordt je verrast en krijg je een gedetailleerd beeld van je nieuwe interieur. Dit doe ik door middel van 3D-impressies. Om van A tot Z een droominterieur te creëren heb ik de opleidingen Binnenhuisarchitectuur en Interieurstyling aan de Interieuracademie succesvol afgerond. Wil je zelf aan de slag met je interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Om je op weg te helpen geef ik ook interieuradvies.

Vastgoedstyling

In korte tijd resultaat behalen, dat vind ik het leukst aan vastgoedstyling. De meeste klanten verkopen hun huis snel en voor een goede prijs. Dat geeft ook mij veel voldoening. Mijn opleiding verkoopstyling heb ik gevolgd bij House of KIKI en ik ben aangesloten bij het CNVV (centraal netwerk voor verkoopstylisten). Daarnaast ben ik ook verbonden aan House of KIKI als verkoopcoach. Dit houdt in dat ik aanvullende diensten aanbiedt zoals woningfotografie, meubelverhuur en virtuele 3D-impressies.

Woningfotografie

Om een totaalpakket te kunnen aanbieden ben ik opgeleid tot fotograaf. Door het resultaat van een restyling direct vast te leggen op professionele verkoopfoto’s, kan een woning vaak al binnen 1 dag in de verkoop. Heel efficiënt dus! Ik heb de opleiding Interieurfotografie aan de Interieuracademie succesvol afgerond en aanvullend cursussen vastgoedfotografie en fotobewerking gedaan.

Werkwijze

Omdat iedereen andere wensen heeft, biedt ik altijd maatwerk. Of je nu succesvol je huis wilt verkopen, een droominterieur wilt creëren of allebei. In het eerste gesprek inventariseer ik de wensen, zodat ik een passend voorstel kan doen. Dit eerste adviesgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem gerust contact met mij op!